Sakit celah kangkang

Sakit celah kangkang tu normal ka . Nak masuk bulan ke7 baru rasa sakit tu . Skrang dah 8bulan .. , sampai nak pkai seluar xboleh , nak pusing kiri kanan pun kena slow2 .. Kalau baring dan duk lama2 , time bangun nak berjalan mesti kaki xboleh melangkah laju , agak slow sgt2 bila nak melangkah ..

10 Balas

Sy kena masa 36w..2 mggu tahan sakit..sy sapu minyak herbanika NR kt celah peha..Alhamdullilah skrg 38w dah ok..

4y ago

sye pom sama sapy minyak nr mmg berkesannn