Sakit celah kangkang

Salam hai nak tanya ada x yg sakit dekat celah kangkang macam nak bergerak tu mmg sakit kena gerak slow2. Kalau duduk ka baring ka nak ubah kaki tu mmg sakit rasa. Saya baru 18 week. Start jadi haritu 14 week

4 Balas

Sy start sakit 10 week smpai skg 15 week tp dh beransur kurang. Doc scan ada fibroid 3cm. Simptom sakit tu sama macam y sis describe tu. Tp xpasti perkara y sama ke tak dgn kes sy. Try scan dgn pakar sbb sy scan kt klinik swasta 2 tmpt y berbeza tak nampak fibroid tu sy refer ke hospital dan jumpa pakar dia scan terus nampak

sy pun start 7bulan rasa mcm tu. dr kata sbb baby dah kebawah dan rahim kita pun makin kebawah atas faktor mengandung. kalau mcm sis awal2 ni xsure pulak. boleh tye pd doktor time cek up nnt

Sama sy sakit sgt2, sy start rasa masa 24w masatu doktor kata sy kurg calcium. Maybe sis blh try minum susu atau blh jumpa doktor untuk dptkan vitamin yg ssuai.

sama laa sy sakit celah kangkang, tp skrg sya dh 36w4hari.. kdg nk ubah posisi tidur tu Allah ja yg tau