Sakit celah kangkang

Sakit celah kangkang tu normal ka . Nak masuk bulan ke7 baru rasa sakit tu . Skrang dah 8bulan .. , sampai nak pkai seluar xboleh , nak pusing kiri kanan pun kena slow2 .. Kalau baring dan duk lama2 , time bangun nak berjalan mesti kaki xboleh melangkah laju , agak slow sgt2 bila nak melangkah ..

10 Balas

Normal. Nak pakai seluar ke apape kena duduk dulu. Klu tak, mmg sakit. Mengiring kiri kanan tu mmg sakit. Kena pegang kaki sekali bila nak ngiring.

4y ago

Lepastu terkengkang je jalan 😂 takpe sis slow2 je. Klu sakit sgt, paut dkt dinding ke apape