Berpantang czer

Saje nk buat luahan. Lepas bersalin czer ni, bdn weak sgt . Xmcm bsalin normal. Sedih sgt. Nk baring susah, nk bgun dr baring susah. Tido telentang , sakit pinggang jgn ckp la ... Sedih sgt.. elok bdn xde sakit cmni, bile kne czer jd weak. Nk jln susah , duduk lame Sakit bontot, susukan anak sakit perut, bdiri lame pun sakit.. ?? batuk, bersin, ketawa sume susah. Nk angkat kaki mase baring pun xleh? betol2 down dgn keadaan mcmni..

Berpantang czer
72 Balas

hai sis, sy pn czer. myb sis jgn fkir smua benda sakit or susah. ? just enjoy journey berpantang ni. pd sy czer xda la teruk mana kalao kita jaga elok2 n fkir baik2. alhamdulillah jahitan sy pn nurse ckp cantik and xda nanah or luka. sakit badan tu mmg btul tp masih boleh tahan, lama2 sakit tu akn hilang bdan pn xrse lemah da innsyaa Allah .. and sis kena aktifkan bergerak juga jgn stay baring je tao sbb risau ad darah beku . ppe pn sy doakan sis selamat berpantang ❤️?