Berpantang czer

Saje nk buat luahan. Lepas bersalin czer ni, bdn weak sgt . Xmcm bsalin normal. Sedih sgt. Nk baring susah, nk bgun dr baring susah. Tido telentang , sakit pinggang jgn ckp la ... Sedih sgt.. elok bdn xde sakit cmni, bile kne czer jd weak. Nk jln susah , duduk lame Sakit bontot, susukan anak sakit perut, bdiri lame pun sakit.. ?? batuk, bersin, ketawa sume susah. Nk angkat kaki mase baring pun xleh? betol2 down dgn keadaan mcmni..

Berpantang czer
72 Balas

saya pun emergency czer 16hb tu. mmg down lepas tu, sbb sy pun rasa sakit mcm yg sis rasa, susah tdur, tdur pun sakit ? nak nangis je rasa. tp sy kuat kan semngat, sy tenung muka baby saya. sy kuat demi baby. tenang hati sy lepastu. persekitaran pun mmainkan peranan juga, biar positif2 saja ya. syukur alhamdulillah dlm 10 hari sakit2 tu dah bkurang, dah boleh baring elok2 dah ? kuatkan semangat ya sis. we can do this! ?