Berpantang czer

Saje nk buat luahan. Lepas bersalin czer ni, bdn weak sgt . Xmcm bsalin normal. Sedih sgt. Nk baring susah, nk bgun dr baring susah. Tido telentang , sakit pinggang jgn ckp la ... Sedih sgt.. elok bdn xde sakit cmni, bile kne czer jd weak. Nk jln susah , duduk lame Sakit bontot, susukan anak sakit perut, bdiri lame pun sakit.. ?? batuk, bersin, ketawa sume susah. Nk angkat kaki mase baring pun xleh? betol2 down dgn keadaan mcmni..

Berpantang czer
72 Balas

Sabar sis. Tak pe rezeki kite nak merasa bersalin czer. Saya pun anak pertama kena czer sebab baby berak dalam perut. Jgn rasa down. Atleast kite kena bersyukur sebab kite dah buat yang terbaik untuk anak dan diri sendiri. Saya seminggu je mcm struggle sikit nak kena control macam². Tapi memang banyakkan berjalan. cukup je 2 minggu ha laju kemain jalan perut pun tak sakit dah. Siap boleh keluar pegi mall lagi. Alhamdulillah. Luka kena jaga betul². Jgn biar luka basah or lembab. Takut kena jangkitan. Keringkan betul² depan kipas.