Berpantang czer

Saje nk buat luahan. Lepas bersalin czer ni, bdn weak sgt . Xmcm bsalin normal. Sedih sgt. Nk baring susah, nk bgun dr baring susah. Tido telentang , sakit pinggang jgn ckp la ... Sedih sgt.. elok bdn xde sakit cmni, bile kne czer jd weak. Nk jln susah , duduk lame Sakit bontot, susukan anak sakit perut, bdiri lame pun sakit.. 😭😭 batuk, bersin, ketawa sume susah. Nk angkat kaki mase baring pun xleh😭 betol2 down dgn keadaan mcmni..

Berpantang czer
75 Balas

sabar ye sis..sy normal x czer pn d uji.lps kuar bb masalah d bahagian tulang ekor..xleh bgun..baring..duduk..serba xkena umpama beranak czer.nak duduk xblh lbh 2 3 minit..bile nk bangun ambil mse y lme smpai kuar air mate..bile baring pn same xleh berpusing Kiri kekanan..dah jupe doc berurut xtau sbb pe..bkn tulang.skarang bb dah setaun 7 bln Masih terasa sakit tp xmcm dlu.ape2 pn sabar ye mommy kena kuat.. pengorbanan seorang ibu

2y ago

Saya wlaupum dah 11b pas czr, masih terasa sakit kat tpt bedah termasuklah kat belakang bekas jarum tu