Mummy2 semua yg due Ogos dah naik berapa kg ya?

Saja tanya. Saya dah naik 9kg (asal 43kg) dengan jayanya🤣 First time seberat ni. Due 20/8. Tapi tak nampak perubahan sangat pun dari luar selain perut besar, pelik jugak kadang haha

47 Balas

Trimester pertama turun 5kg dari berat asal. Sekarang trimester ketiga dah naik 4kg dari berat asal. Tapi kita obes. Berat asal 78. Huhu

12mo ago

Haah alahan teruk masa trimester pertama. Trimester kedua okay sikit. Trimester ketiga ni datang balik loya muntah muntah. Lambat sikit je makan rasa nak muntah dah. Huhu