Perut tak nampak 🤣

Kebiasaan anak sulung berapa mnggu baru nampak perut ya ? Kita dah 10 mnggu kecik je lagi perut ni 🤣 mommy yg lain nampak perut time berapa mnggu 🥰

45 Balas

Masa mengandung anak yang pertama, perut kempis sampai 6 bulan mengandung. Lepas 6 bulan baru nampak macam 3bulan. Ni mengandung anak kedua, awal sikit nampak perut. Masa 5bulan ada bump kecik macam 3 bulan 😂

Saya masa 25 weeks macamtu baru nampak perut. Sebelum tu ramai mak cik mak cik bawang dok mengata kenapa perut kecik tak nampak mcm mengandung. Tapi saya mmg buat tak tau je yg penting doktor kata baby sihatttt

setengah org x sama...ada yg besar ada yg kecik perutnya..macam sayaa 4 bulan pon org x nampak macam saya ngandong..skarang dah nk masok 8 bulan baru nampak 😂jeles kdg tgok org perot besar²☹️😄

Sy bdn kecik, tp ni skrg mggu nampak dh 😂 tp rupa mcm perut buncit 🤣 kulit perut pn ad dh terasa tegang sikit . Tp lain org lain perutnya sis, hehe . Yg penting baby sehat-2 aje ❤️

kebiasaan ank sulong ni mmg lmbt baru nmpk perut sbb perut masih kecik lg..kdg2 tu lps 7bln baru org perasan mengandung... depends pada badan seseorg tu juga

10mggu besar bola ping pong je sis so normal tak nmpk lagi tapi ikut badan org jgk. Lain fizikal lain pembesaran dia. Saya time 16mggu baru nmpk.

Saya pulak anak first skrg ni, perut mula nampak time 3 bulan sbb kawan2 tegur. Alhamdulillah skrg dah 7 bulan dah mcm nk meletop dah hahah🥰

2 bulan dah nmpak mgkin sbb cmpur dgn perut yg buncit kot agaknya x tau nak beza buncit ke baby dlm tu hehe sktg dah 3 bln dah..nmpak elok dah

sy msa ank pertama 7bulan bru npk prut,smpai jiran2 pn heran mgndung ka x...xnpk prut pn,hihihi😅 bila prut dh msuk 7bulan bru npk...

saya. masa pregnant 6 bln lbh utk ank yg first tu perut bukan main besar..naik sekali dgn badan😂...yg no 3 ni x tau lg mcm na😊