Due Bulan 10

Ada yang dah bersalin due bulan 10 ? Saya due 13hb 10 tapi belum bersalin lagi . Baby gerak okay , perut kadang² mengeras , ada kala mengeras sampai rasa nak membuang , kadang membuang kadang x 🤣🤣 dahlaa xsabar jumpa baby biarpun no3 dah.. perut pun beratt ja rasaa 🌝

13 Balas

saya due 27/10 tapi perut dh start tak selesa kadang rasa terkejut bawah perut rasa sakit macam kena cucuk normal ke? pastu kat bahagian tulang rusuk yang perut tu sakit jugak😅selera makan pon kurang serba tak kena masuk tekak normal ke? saya 1st time mom to be 😅

Saya dua 1/10 ni. Tapi doctor dah bg tarikh serah diri 5/10. Tanda apa pun takda. Pujuk juga baby suruh keluar awal mommy taknak induce 🤣 Doakan saya ye semua mommies. Dan moga doa kalian berbalik pada kalian. Aaminn.

Due saya 3/10 tengh mnghitung hari first baby plak tu 😂😅 sama la kdg mngeras tpi aktif 😅 mngeras smpai asyik nk baring je sbb x selesa nk ddk 😂 tanda ii pun blom lagi kecuali sakit dkt bhgian ari ii

his sis due kita sama! ni baby first saya, masih menanti dan menghitung hari bersalin..semoga urusan kita dimudahkan dan selamat melahirkan amin..

saya due 12/10 tapi tkde tanda lagi , sakit pinggang macam sengugut dah rasa baby mengerap dengan kerap pon dah rasa tapi tu lah baby aktif je

Due kita sma..sya pn xda tanda lgi..risau jg ni..tp mengeras2 n kkdg skit pinggang tu ada jg..

Sama kita sis. Due saya nk dkt dh tapi baby tengah syokk lagi dalam perut ni😌

saya serah diri 7hb ni..doakan saya zisss anak saya dan saya dipermudahkan urusan

2y ago

aminn aminnn

sy pun due 8/10 duk tunggu hari hari tanda . tapi still takda lagi tanda nya

sama sis saya due 6/10 blom jugak bby kelua..