Checked up 27weeks

Saja nak share..? Alhamdulillah hari ni checked up 27weeks Semua okay... Risau Hb low ritu, hari ni 11.4 Thanks sis2 yg share tips nak naikkan hb.. Paling penting tak usik langsung teh, kopi,milo and vico.. Maintain makan bayam, jambu batu, kdg2 minum oren sunquick cair tanpa gula.. Cuma baby duduk melintang tadi masa check up.. Tapi nurse dah pesan..jangan risau..dia kecik lagi..dia duk pusing2 lagi dalam perut.. and nurse pesan...jangan sesekali pergi mengurut...konon nak betulkan keadaan bayi...

1 Balas

Betul sis. Nanti baby akan pusing jg.

5y ago

Sy doa banyak2 baby pusing sebelum lahir nanti...ada baca kena buat sujud lama..boleh rajin amalkan nanti