kandungan 12 mnggu

Saja mahu tanya rsa pelik sikit, msa pregnant thun 2020 x silap da blh rasa keras2 , tp pregnant kali ne x rasa ape2 mcm lembut je perut, rasa risau juga , ke mngkin tahun 2020 baby sy lhir bsar 4.27kg sbb tu trasa sgt bla pgang. Ada x yg mcm ne kngdungan 12mnggu mcm saya?

2 Balas

Sy pn x pasti. Mcm sy baru first time pregnant msa week 12 aritu pn lembut je perut x rasa apa2. Dah masuk week 16 baru terasa sikit

oh yake.. mngkin kena tnggu 16 week kot😅 bru trasa kn