Normal x ye rasa mcm x da ape2 x rasa mcm ad sesuatu dlm perut?

Sy pregnant 9 week 2 hri tp knp x cramp mcm sblm kurang bila x rasa ape2 terus risau pulak.. Perut pun mcm kempis je.. Xkeras ke Ape takut jgk nk tekan kuat..hee baby first xda pengalaman sorry tanya soalan pelik hrp ad ramai yg sudi jawab dan kongsi pengalaman 😢😭risau.. Skli baru scan masa 6 week 4 days.. Ad kantung dan janin mcm bulan sabit tu..belum scan utk kali kedua.. Tunggu suami balik...pjj life.. 😢😢😢#firstbaby #seriusnanya

5 Balas

Saya pun pregnant first baby, 9 minggu jugak. Sama je sis. Cuma semalam scan baru nampak jantung baby. Setakat ni rasenye takde lah selalu cramp perut. Jarang jarang je cramp tu.

3y ago

Mmg kdg mual kalau pakai mask lama2 mengah mmg ingat nkgi scan dh tp tunggu jela minggu Dpn suami balik doakan kandungan sy sihat ye

better scan lgi skali utk tgk prkembangan bby n heartbeat. kalau nk senang beli fetal doppler blh cek heartbeat bby bila risau. kalau ad slight bleeding trus ke klinik ya.

3y ago

OK nti boleh cri jgk ni, tq share

oohh baru g sis..nti 3 bulan ke ats bru rse grkan bby..tgok pd bdn gak la der prut npk der lmbt npk..pmlaan cm2..lme2 akan rse cramp gak..cramp tu nti perut nk besar trse nti

3y ago

oohh yeke..x pe..fist mom kan..cm2 la...😊

saya pn xrasa apa2 mcm xpregnant cuma letih ja..kcik lg tu.scanla klu risau

3y ago

Tunggu suami balik dlu kesian dia nk tgk sama2😍minggu Dpn inshAlllah scan dan buat buku pinkk

baru lg tu

3y ago

InnshaAlah doakan ye sy dan bby sihat