Doakan Anak Buah Sy...

Sahabat yg Membaca posting sy, tolong doakan anak buah sy cepat sembuh drpd kuning.. Ini kerana effect semasa adik sy bersalin isnin lepas, meneran terlalu lama sehingga 12jam dlm Labour room. Jd ade pendarahan sikit di kelapa dan menyebabkan kuning. Tolong ye semua doakan...

Doakan Anak Buah Sy...
48 Balas

ala Comey yee.. semoga diberikan Ke sembuhan utk Si comel INI yaa.. sy Ada sikit petua tapi tak tahu laa rasi Ke x sbb anak buah sy kuning kuat mil sy Mandi kn dia air sirap tp jgn isi gula.. kalau isi gula sedap minum.. hihi try LA mana tahu rasi kuning ye berkurang. dengan izin Allah s.w. t..

4y ago

Cuma masih dlm pemantauan doctor LG. Utk follow up check up

Semoga baby cepat sembuh. Baby sy pun kuning naik tggi masa hari ke 5.sy campur susu formula.. Huhu.. Sbb bila sy bg susu badan je dia tak berak. Just kencing je. So sy bg la susu formula dlm 3-4 kali mcm tu..

4y ago

Tu laaaa... Terima kasih sis 🤗😘

baby mmg kuar akn kuning . cuma tinggi dgn tak je . ipar sy smpai hampir kene tukar darah . tp naseb baik turun sblm drh ditukar . insha Allah bg susu byk² . lg byk lg bagus . cpt kuning turun

4y ago

Baik terima kasih

Semoga cepat sembuh syg.. Dan membesar dgn sihat, jd insan berjaya dan berguna.. Jadi ank soleh solehah untuk ibu ayah dan org2 tersayang.. Comel.. Bibir merah.. Girl ke boy tu aunty..💕

3y ago

Hi untie.. Baby boy.. 😁 Da besar skg hehe.

Semoga dipermudahkan urusan dan dikurniakan kesembuhan pada si kecil. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Mg anknya cpt sembuh .Allahuma aamiin .dan d pmudahkn segalanya..aamiin

Semoga di berikan kesembuhan hendaknya...aamiinn... 😊

allahu.. smoga cpt sembuh sayang.. semoga cepat turunn kuning..

4y ago

Aaminnn... Maceh untie 🤗

semoga cepat sembuh... dan dipermudahkan... aamin...

semoga diberikan kesembuhan buat baby comel 😊