Labour Room

As Salam... Mohon doakan dipermudahkan isteri sy bersalin... Bru dpt msk labour room..6cm dah... Anak sulong... Isteri kesakitan... Sy pulak yg tak tenteram.... Ya Allah.... Permudahkanlah isteriku bersalin

45 Balas

Ya Allah.. mudah kan lah urusan bersalin isteri kpd ahmad maliki mohamad. mudah kan lah ya Allah... selamat kan lah isteri nya dan bayi nya.. amin..amin... semoga dipermudah kan ya encik. ☺☺☺

bcekan isteri yassin.. ampun sgle dosa2 die.. mohon dpermudahkan segalanye utk die y sedang btarung nyawa. moga dpermudahkan semuanya

Aamiin. InsyaAllah, doc n nurse panggil masuk tak tu. Klu boleh masuk, n bukaan lambat, bykkan berdoa n baca surah2. Tahniah ya.

Alhamdulillah... Isteri selamat melahirkan bby boy jam 8.47 pm td..

4y ago

alhamdulillah.. syukur ya Allah. Tahniah encik dan isteri..

Moga dipermudahkan urusan istri n anak ye...😊 Mohon doa supaya semua selamat n berjalan lancar

Waalaikumusalam ...semogaa dipermudahkan dan selamat kedua2nyaa , Aamiin r.a.... 🤗

smoga slmat kdua2 nya amin...dan smoga di prmudahkan isteri awak brslin amin...

Smg dipermudahkan isteri en. bersalin n sihat selamat kedua2nya. Aamiin

moga dipermudahkan urusan isteri encik n selamat ibu n bby..

Moga dipermudahkn segala urusan isteri Tuan 🙏🏽🙏🏽🙏🏽