ni bukan hitam manis..

Rusing dgn masalah celah tiak Gelap.. Sental guna limau tak jalan.. Deodorant tak putih gak.. Jeles tgk org Ketiak putih tak berbulu.. Korg ada masalah ni? Ada Cara atasi?

2 Balas

sy dlu pun pergg hitam jg ketiak bkin down dr sndri. cr d utube try test kunun smua x brkesan lansung. nak beli produk gebuhweh tu pun mhl gla rm80 pdhal blm tntu brkesan. jd x beli pun. nasib la jmpa sabun ni jual d shoope, murah pun murah. below rm5 jer. kunun try2 je. brkesan pla tba2 byk prrubahan. skg dah 3x repear beli mmg mantull

Sangai beras smpai jd kaler putih susu. Blend kering. Msa mndi cmpur skit dgn sbun mndian. Sental. 3 hri skli buat. InshaAllah. Sy buat scrub 1 bdan...lembut brsih bdan..?

4y ago

Boleh cuba ni.. Thanks dear ?