Ketiak hitam

Normal ke masa pregnant ketiak hitam?? Sblm ni ketiak saya normal warna dia tak hitam, ni time pregnant mcm hitam, solah2 mcm daki kat lipatan ketiak tu. dah sental tak hilang2 😭. Lepas je saya perasan ketiak hitam iklan sabun daki keluar pulak, mcm tau2 je ketiak hitam 😭😭😭 sodeh #sissedih

Ketiak hitam
2 Balas

sy jenis mcm tu sis, bila mngandung adoii mncul la daki2 jdian kat sume area, stress btul.. tpi bila dh brsalin, akan back to normal, daki jadian pun hilang dgn jayanya tnpa perlu disental.. haha..chill okey..😘

Jgn sdih mommy.. Mmg mcm tu.. Sstgh ibu akan alami perubahan mcm tu. Tp akan hilang lpas bersalin nt.. InsyaAllah..