KETIAK TAK HITAM

Since guna ni 10 tahun lepas, sy tak guna dah deodorant yg famous2 tu. Guna ni ketiak boleh bernafas, tak rasa macam tersumbat. Mula2 tak tahu guna pedih ketiak. Rupanya kena basahkan & roll kat ketiak. Baju pon takda kesan kuning deodorant & yang penting ketiak tak berbau. Tahan lama 3-4bulan. Tapi kalau jatuh memang pecah terus hati2.Recommended sangat.

5 Balas

masa lepas bersalin and menyusu anak, badan mesti ada bau. saya memang guna ni jee untuk elakkan bau badan and bau tiak hehe

10mo ago

Betul sis, pakai ni dia xde bau wangi macam pakai deodorant kan? Kira macam tak pakai pape hihi

saya pun mmg pengguna setia benda ni dh brtahun2😚 mmg tahan lama dan x busuk lgsung ktiak even sharian bpeluh

10mo ago

Best kan. Benda best kita share ☺️

saya pun guna ni..dah 6bulan masih banyak lagi. badan tak bau..yg pling siok ketiak saya x dakii!!!!!

10mo ago

betull..peluh pun x busuk..baju boleh simpan pkai balik kalau x kotor🤣

boleh dptkan di mna?

10mo ago

Tq tolong jawabkan ☺️

👌🏻