btul ke ni pregnant?

rse mcm xprcaya..tp btul kn?😄

btul ke ni pregnant?
32 Balas

hi mommy. Alhamdulillah tahniah mommy for new family member. jaga diri baik baik. boleh ke klinik utk scan berapa usia kandungan dan rujuk kk samada dh boleh booking atau belum. take care ❤

alhamdulillah menurut dua garis hcg, ya pregnant... tp.. p la scan dlu ya. sebab upt test bukan test utama yg membuktikan kita hamil. kena scan utk tgk kantung dan detak jantung baby

Tahniah betul sgt dah ni 🥰 jaga diri jgn angkat berat bykkan berehat makan makanan sihat dan jgn lupa mkn folic acid

Sama mcm perasaan sy hari tu bila tgk double line. X sgka sgt. Tahniah sis, semoga smua urusan lancar ☺️

Betul sangat ni mommy pekat line tu 😍 Alhamdulillah tahniah, jaga diri jangan buat kerja berat ya.

pekat tu double line ! semoga dipermudahkan next urusan. semoga baby berkembang dgn sihattt 💕💞

ini bukan lg mcm mimpi sis kenyataan sdh😂 tahniah semoga sihat selalu💪💪☺️☺️

tahniah sis..pecaya la anda pregnen..jg diri jg pemakanan.

alhamdulillah. smoga d permudah Kan strus NYa sis😊

Tahniah sis. Nk cnfm lgi g klinik. Cek bpa minggu dh