CONSTRUCTION.?

smlm n ari ni sy rse mngeras dlm 5saat selang 40mnit.. at ari² sakit2 mcm snggugut.. tp msih blh tahan.. spe ad pnglaman mcm sy..? bile perlu ke hsiptal..? @ adkah tnggu shngga btul² skit @ trun tanda bru g hspital..?

2 Balas

same lah saye nak jalan dan nk dudk dh tak bolh dri ptg tdi smpai mlm ni sakit kat bawak perut hilang bile saye baring kalau duduk sakit lagi saye dh 38wk5hri

mg dpmudahkan segala urusan puan..aamiin..jika kerap sgt stiap 5 minit better puan pergi hsptl asap utk doc n misi pantau di sana