baby bump

Risaulh baby bump tk de da 13 minggu... Prut pun mcm biasa ?rsau jgk kdang2 hm

27 Balas

Saya nk masuk 6 bulan pun baby bump comel lg sis. Org tak tahu sy pregnant kalau tak ckp. Tiap org lain2 😊 Tp as long baby sihat oklah. Dia aktif je dance kat dlm ni. Keep +ve ya sis. Jaga kesihatan 🥰

Saya sekarang dah masuk 23 minggu. Ramai tanya mana perut 😂 sbb taknampak. Yg penting kita tahu baby sihat dalam kandungan 🥰

4y ago

In shaa Allah. Semoga segalanya dipermudahkan 🥰

sama lah saya 13w ..nurse suh baring nk rasa perut ..tp dia kata xdw lagi ketul2 rasa . lemak je lebih . buncit 😂

4y ago

hahahaha kn sis . 13w kecik lg . tp rasa excited sbb perut yg terlebih lemak 😂

Normal sis. Sy 8 bulan baru nampak baby bump & baru orang tau sy preggy. Alhamdulillah skrg dah 9 bulan ☺

Excited ni mommyni..nt nmpk or besar skit bby bump tu,mengah pulak..jgn mengeluh mengah plak ye ibu😅

4y ago

Hahaah. Prut pun mcm biasa je 🤣

sy 14w pn blom nampak bila brdiri.. ok lettuw.. boleh sorok dari jiran yg always busybody.. hiihiii..

4y ago

tak suka jiran sy.. suka busybody.. hal kita sebok nk tau.. hal dye bila kita tnye xnk jwb pn.. semak..

Awal lagi tu sis. Saya 4 bulan pun nampak macam perut biasa. Start 5 bulan baru buncit sikit 😅

4y ago

Kn sis exited la mklum la baby first

6bulan baru ada baby bump.. Just track berat baby selari atau tak je.. No need to worry

Tp bg sy bgus la xnampak . Masa berpantang nanti rajin je tungku bole slim balik . Huhu . 🤰

4y ago

Hehehe tpi sis exited lh sbb baby first kn

Normal je sis. Tunggu 20 minggu keatas tu pon tgk org mcm sya 18 minggu nmpk dah perot