20w- baby bump

Hi ada ke yg sama skrg dah masuk 20w tp tak nampak mcm org pregnant pun. Kdg rasa mcm ada baby bump kadang mcm rasa biasa je 😂 hehe #firstmom

14 Balas

heee, sy 1st pregnant pun tk nampak bby bump.. dekat 6 ke 7 bulan baru nampak.. kali ni 2nd pregnant pun sama gakk.. nampak muncitt sikit je kalau pakai baju ketat.. pakai jeans lg 🤣 tapi bahaya lak, baby tak bnyk gerak maybe sempit kot.. bila bukak je jeans baru aktif 😅

Sy pun sama. dah 17w pun tak nampak mcm org pregnant. kawan2 semua dok tegur mana perut mana perut? yang kawan baru 11w perut dah besar dah. kite ni alaa comel lg. tapi takpe. janji baby membesar dengan sihat. alhamdulillah

sy ad dgr doc inform, rahim org perempuan ad 2 jenis. satu jenis rahim ke depan. tu yg nmpk ketara baby bump. lg satu rahim yg kedalam sikit. tu yg tk nmpk sgt baby bump.

11mo ago

saya denga ada rahim yg horizontal ada yg vertical mungkin juga ada kaitan ngan bump jugak kot

Normal 🤣 saya pun mcmtu. Ramai je mcmtu. Kdg2 pakai baju ngam2 nampak laa perut. Klu baju tu longgr sikit perut npk biasa or buncit biasa je

Sy… tapi org sekeliling yg kalut. Knp xnmpk perut.. nk je cilikn mulut tu.. kita pulak risau knp perut buncit sikit je 😤🤣

Laaa... Sya ingat sy sorang je rasa mcm ni 🤭 lega ada jgk mcm sy. Semoga baby dlm kandungan kita sihat2 🤲🏼

sye pun same.. 😂 jiran tegur knpe dah tak kerja dah.. bile ckp sye pregnant.. la ye ke X nmpk pun perut

Samalahhhh. Kekadang bila cakap Dah 5bulan orang Terkejut 🤣🤣🤣🤣 Mybe Sebab badan kecikkkk.

Sy 2nd pregnancy dah 19w pun tak nampak lg. Selalu org kata yg dah pernah beranak cepat nampak bump

alhamdulillah ramai macam sy hahaha. sy pun tertanya2. siap boleh pakai kebaya lg 19w 2d