BABY BUMP MOMMIES

Hi mommies, saya second time pregnant and dulu pernah misscariage.. Nak tanya, masih nampak normal kan 9 minggu tiada baby bump atau badan rasa biasa lagi. Sebabnya saya risau org tegur tkda baby bump and mcm tk mengandung 😅 saya jadi paranoid la pulak tiba tiba, mcm mana nak buat ya mommies ?

4 Balas

Keep positive biar takde baby bump asalkan baby n mummy sihat , jgn banyak overthinking baby bump stiap org tak sama , badan lain lain , banyakkan rest n positive je mkn buah n sayur , takecare ❤️

Setiap orang tak sama Tapi mostly perut 4bulan dah boleh nampak…

Normal je.. saya 12 weeks pun tak nampak lagi.

Normal je. Masuk 2nd trimester baru nmpk😊