Salam dan selamat sejahtera , saya dlm kerisauan dimana saya sedang preggy 26 week isnin lepas saya scan ,doc ckp ank saya kecik ,

Risau tumbesaran terbantut ,ade pengalman tak

11 Balas

Tak perlu risau. Saya scan 25weeks haritu 664g je doc cakap sedikit kecik. Lepastu ada app dekat kk waktu 28weeks scan dah 1kg dah sis.. saya pun risau time doc ckp baby kecik, last sekali saya minum susu banyak banyak 😂😂

5y ago

Ya saya memang dr awal kandungan memang ambil anmum chocolate milk .. Cuma maybe sbb saya berkerja , rehat dan mkn tak teratur

Jangan risau sangat . Enjoy dan makan makanan yang sihat . Nanti masuk third trimester baby akan membesar dengan laju insyaallah .

Saya 28minggu . Berat baby cuma 889 g .. Dok ckp berat bayi dgn usia kandungan x berapa balance .. Risau sesangat

Kita sama..setia minggu saya jmpa pakar... next week jmpa lagi utk 36w.. ms 34w dah 2.1kg... ms 31w 1.1kg jer

5y ago

sis ubah pemakann sis ke cmne..? blh share sis?

26week mmang baby tkbesar mana..sis jgn risau..in sha allah tkada apa..doa yg baik2..

Berapa minggu? Doc scan berapa minggu? https://my.theasianparent.com/tarikh-bersalin-berubah

6y ago

ok je kecil sikit je. 👍😁

Sy pn doctor ckp bby kecik sikit. Tp xde apa la jgn risau. Keluar nanti normal

Sya 22mggu baru2 nie scan doc ckp berat baby 444g... Doc ckp ok3 je