Voice your Opinion
Pernah, depresi
Pernah, stress
Pernah, risau
Sedang mengalami kerisauan
Tidak

2193 respon

11 Balas

alhamdulillah takat ni ok lagi...husband byk bg semangat tuk susukan ank....aja2 fightimm✊✊✊🔥🔥🔥lg 8bulan to go ank nk msuk umo 2tahun tuk susukan..hrp adala rzki dpt susukan ank smpai umo 2tahun..aamiin......fightimmm✊✊🔥🔥🔥 #tapxbisou

Alhamdulillah, rezeki dari Allah .. Kedua² anak saya susu badan meriah je sampai anak saya dah masuk 4 tahun, baru saya stop kan susu badan .. Walaupun saya Jenis badan kecik dan tetek kecik 😄

first baby sbb x amalkan remedy minyak kelapa dara.bila dh luka baru nk cari cream...masa tu 4 hari myusu dlm keadaan menangis menjerit tarik dr mulut baby sbb sakit sgt..pump lg sakit

agk stress menyusu sbb ank pertama..langsung xda susu..hmm kna marah dgn nurse plk tu..bkn xnak bg dh pump pun xkluar 😭

pernah risau tpi xdelah sampai stress.

Pernah depressi

pernah risau

pernah

Pernah

tak