Hye momies maaf nak tanya. Start berapa bulan biasanya babybump mula nampak. Sebab saya dah 4bulan tp perut macam biasa je

Risau jugak ni?

38 Balas

kenapa perlu risau, nak perut memboyot boyot ke macam mana nanti kata malu pulak orang ngata perut besar sangat pulak ta kena dgn bulan mcm sesetgh ibu lain kena lagi sedih perasaan mereka pregnant ni ta semesti perlu perut kena wajib besar, nampak macam tu juga kes alahan pregnant ta semestinya perlu dan wajib ada alahan, tu semua rezeki Allah bagi tade perlu risau bab perut kecik ke ta nampak ke, besar ke janji anak dlm tu sihat, tu yang lagi penting dan perlu risau, just bersyukur perut macam mana bentuk sekalipun, tade masalah benda tu ta perlu nak pening pening kepala nak risau, or nak doa bebanyak pun tapa utk next pregnancy minta perut besar sikit