Week berapa nampak babybump?

Maaf bertanya.. selalu week berapa Baru nampak babybump ye? SBB sye Baru week 6 tapi Rasa macam babybump dah nampak babybump .. keliru babybump ke buncit😅 Sebab rasanya baby kecik je takkan la babybump dah nampak Kan... Maaf ye bertanya#ingintahu #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Ikut badan jgk.. selalunya dalam 16mggu keatas.. klau dah prnh pregnant selalu lg awl nmpk

2y ago

ouh ye ke.. tq sis . . SBb ni anak first tu yg rsau sikit..😅

ikut badan sis.

2y ago

paham2 thankyouu