Bila nampak babybump

Nak tanya, macam saya badan besar berat 80+ perut pun buncit biasa babybump akan nampak bila dan ada tak yg badan macam saya ? Macam mana keadaan perut ye sebab campur buncitkan

2 Balas

20w kebawah nih kedudukan baby bawah pusat je. Sy pun perut buncit. Sblm preg lagi klau makan perut mcm 5 bulan 😂 skrg preg, kandungan baru 12w3d takde nampak beza apee pun. Cuma org terkejut je sy ckap 3bulan perut mcm 5/6 bulan 😂 tapi sbb mmg jenis perut mcm nih. Dapat tengok perbezaan garis hitam kat perut jelah 😂😂

25w above bru nmpk.

2y ago

selalu 24w bby dh mula naik ke atas sikit. so nnti dkt situ kite akan rasa mcm keras2 sikit. kalau bby dkt bahagian atas nnti kerap la rasa dia mengeras kt atas tu nnti. nnti 28w die dh dkt atas lagi kerap rasa dia dkt atas menegak ke bwh. tmpt yg xde bby die x keras. contoh bby dok kt atas, bahagian bwh bila tekan dia x rasa keras.