Logik x klw 17minggu xrsa pergerakan ap2??sec pregnancy..first baby stillbirth 33weeks..risau

Risau ada masalah

4 Balas

kenapa kdg2 rsa sakit dekat urat peha n rsa kebas2 segal bhgian vagina??

7mo ago

Sama. Setiap kali angkat kaki nk ambik air wuduk jer rasa sengal/sakit kat vagina. Tapi bila sentuh/tekan takde rasa sakit apa2 pun. Dah sbulan rasa sengal tu. Dah tanya nurse, dia kta kalau menganggu kerja harian tu kena check ngn doc.