Logik x klw 17minggu xrsa pergerakan ap2??sec pregnancy..first baby stillbirth 33weeks..risau

Risau ada masalah

4 Balas

ruang dlm rahim luas sis. klau risau sis buat scan. klau scn nmpk dia bergerak n ad jntung tu normal je. sbb bby 9/10w pon dh boleh gerak wktu tu pun blum ada rasa apa apa

mungkin lemak kt perut agak tebal pregnant kali ni... kalau lemak perut tebal, lmbt sikit dpt rasa baby gerak.

Klau sya 17w dh da rsa sikit2 prgerakan lgi pn kdungan msih kcil lgi tu

kenapa kdg2 rsa sakit dekat urat peha n rsa kebas2 segal bhgian vagina??

7mo ago

Sama. Setiap kali angkat kaki nk ambik air wuduk jer rasa sengal/sakit kat vagina. Tapi bila sentuh/tekan takde rasa sakit apa2 pun. Dah sbulan rasa sengal tu. Dah tanya nurse, dia kta kalau menganggu kerja harian tu kena check ngn doc.