Pergerakkan Baby

Salam... Nk tnye... Kandungan berapa minggu ye baru dapat rasa pergerakan baby? Risau lak kadang takde rasa pergerakan ni... Skrg kandungan usia 17minggu da... ??

1 Balas

Sy 17w dpt rse denyut. Tp slow sgt2. Skrg 19w bru terasa kuat denyutan. Myb perut tebal kot sis. Sis try ckp baby suruh kick sikit mummy nak rasa.

5y ago

Myb sbb tu lmbt sikit rasa. Sabar ya sis. Faham prsaan xsabar rse dia gerak. Even berdenyut sikit pn sy dh eksaited.