Adakah reka bentuk mempengaruhi anda dalam membeli stroller bayi?
Voice your Opinion
Ya, reka bentuk penting
Tidak, saya tidak kisah dengan reka bentuk

3242 respon

14 Balas

Fungsi nya lebih penting berbanding rekabentuk dan design nya... kalau boleh biar yg xterlalu berat, muat utk masuk boot kereta yg kecil boot nya, mudah buka dan lipat(xde lar org lain sibuk menunggu kita nk letak stroller amik masa lama2 sbb org tunggu utk nk dpt parking,kesian org menunggu nnti), yg boleh guna sehingga anak lebih kurg 2,3 tahun, klu dorg tido xlarat nk dukung lama2, yg mampu tapung berat lebih banyak, yg ada warranty, yg ada tmpat utk hantar klu ada kerosakan utk alat ganti, yg boleh letak brg2 kita seperti beg solat dan brg2 susu anak, yg boleh laras dri posisi duduk hingga baring, yg ciri2 keselamatan yg bagus, jenis tayar yg bukan kecil sgt, nk yg lebar sikit, ada ruang transparent jika kita tutup pelindung cahaya tu ada ruang utk kita tgk keadaan anak, dan stroller yg x meremehkan dan merungsingkn... hehehe...

Reka bentuk yang compact, mudah lipat dan ringan. Safety stroller dan handle boleh laras ke depan belakang untuk lihat keadaan anak jika tengah tidur

Ya..serta fungsi nya harus multitasking..blh buat.mcm2 bkn stick pd satu sahaja tuk duduk..

stroller n car seat baby company sy bgi hasil kutipan derma staf huhu trharu sy

Ya.. Mesti rekabentuk yg cantik dan sesuai

Tidak, saya lebih kepada fungsi

design+flexibility..

cari yg mudah lipat,

Ya. Its important

tdk prnh bli