Berpantang sendiri atau dengan mak?

Rasa serba salah nak pantang dimana .. Sy prefer pantang sendiri.. Sbb tahu husband boleh jaga sy waktu malam. Siang plan nak ambil pakej pantang aje. (confinememt lady) Tp mak nak sy pantang kat kampung... Masalahnya kesian kat mak ... Mak x sihat.. Sakit buah pinggang... Risau malam x de sapa dpt tolong kalau baby nangis... Ayah masih bekerja.. Malam selalu urut mak.. X nak susahkan dia utk tgk2 kan baby pulak... Husband x dpt nak ulang alik sbb perjalanan jauh dr tempat kerja ke rumah mak...1 jam setengah..

1 Balas

baik dgn husband jela. pntant kalu mak x sihat kita stress sbb xde sape nk tlg. emosi kena jaga. mmg penat gila lepas dpt baby. bgtwhu elok2 kt mak