Sangkut gdm bacaan lepas minum air gula tinggi 😭

Rasa risau sebab sangkut gdm 😭 Nurse bagithu bacaan sebelum minum air gula 5.7, lepas minum air gula 13.0 😭 Rasa takut dan down sangat. Ape yang perlu saye buat ye 🥹

19 Balas

Tenang, kalau sangkut gdm buat kali pertama, doktor tak akan terus suruh ambil insulin.. Nurse akan surub kita buat bsp,,diet control..inshaaAllah semuanya akan lancar..banyakkan berdoa sepanjang pregnant ni..chaiyokk..jgn stress2,,nty effect kat baby..kesian baby tu..jaga diri,,kita je boleh jaga diri kita..