Stress kerja

Rasa nak berkongsi kat sini sebab tempat lain semua tak boleh🤣 sekarang kerja stress lah work overload dah bagitahu boss kita ni pregnant lagi ditambah kerja.. dahla first time mom to be.. kerja nak kena angkat barang berat kita ni baru 7 minggu pregnant🤧 bila luah dengan husband di suruhnya kita sabar tapi kita tak boleh nak sabar !😭 tak kerja takde duit nak bersalin apa semua nanti 😔

12 Balas

sis inform kat HR ckp sis memang betul² tak boleh nak angkat berat sbb kandungan fragile lagi. kalau masih diabaikan sis ugut ckp nak buat laporan 😂

2mo ago

Hr takde guna pun kat company saya semua ikut cakap boss aje🥲🥲