Rasa dah tak sabar nak bersalin 🤣

Baru 35 weeks 4 days, rasa dah tak larat bawak perut, rasa mcm ahhh cepatlah nak bersalin. Tapi kena sabar, kena tunggu masa 🤣 ada tak mommies rasa sama mcm saya?

15 Balas

Ya sama sis! Jeles tengok kekawan lain yg dah beranak week 36 and week 37. Mudahnya dorg buka jalan. Saya hari ni masuk week 38, baby dah "makin turun ke bawah" tu sampai rsa sakit bila nk bergerak. Tido nk pusing ke kiri ke kanan pun takleh dah, jgn ckp gerak slow ni smpai husband kena bantu gerakan dah. Harap2 baby saya nk keluar this week 😮‍💨 saya pun doakan yg terbaik utk awak ya! Semoga selamat semuanya

Ye.. Tak sabar nak tgk kaki yg tendang2 dr dlm tu.,, bila nk scan kemain dia ingat doc main dgn dia 🤣🤣 Lg best bau baby.. bau ubat2 pantang., makan lauk pantang... sy btl2 hrp nk enjoy my last moment,... sy hari2 pujuk dorg keluar.. ckp papa nk belanja toys ni 🤣🤣

sama lah... tak sabar nk bersalin wlau pun baby ke 2 rasa excited tu tetap ada selalu berfikir ada ke orng bersalin 35week+ baby ok ke tk bersalin awal nieh sbb tk sabar nk jmpa baby 😅😅😅 semoga segala urusan kita dipermudah amin 💕

samaaa esok 36 weeks. harap 38 weeks keluar la.. tapi semalam dapat tau tetiba orang yang patut back up kat ofis tu takleh backup pulak.. boleh ke nak bersalin awal ni 🤣 kesian pulak kat colleagues.. tak larat dah bawak perut

saya hampir tiap hari pesan kat baby suruh keluar cepat. specifically mmg saya doa sebut 37w nnt keluar la ye. sbb mmg tak larat bawa perut. sekali haa mmg on time pagi 37w tu jgk dia keluar 😂

sme la sye 34 week skg rse x sabar nk kluar kan baby ni haha sbb x larat sgt dgn nk handle lg 2 kids . tp sye mmg kena bersalin awl pun 38week dh kena serah diri sbb gdm on ubat. doakan urusan sye dipermudahkan ye.. ❤️🫰

1y ago

haha x psl suami jd mgsa kan 🤣 sis pun gdm ke

sis sama macam saya , saya 35w 3d pun fikir macam tu dah tak larat nak bawak perut . selalu gak la borak² dgn baby cakap kuar seminggu awal dari due ke hshshshs . due 23/2 🤭

1y ago

sama sis 23/2 🤭🤗

Ya tak sabar dah nak jumpa twin nie due date 23/02/23 nie tapi doktor cakap kalau kembar nie mmg x cukup bulan klu nak keluar tapi skrg dah 35week Semoga kita semua mama selamat bersalin 🥰

1y ago

SubhanAllah kembar juga yeke sis Alhamdulillah sis selamat melahirkan cahaya mata anugerah terindah Allah untuk mommies semua 💝💝🤰 Ye sis InsyaAllah semoga semuanya dipermudahkan segala urusan kita Aamiin 🥰❣️

Sama sis!!! Asal bangun pagi nak gi kerja je pinggang rasa nak tercabut dah 😂 Semoga Allah permudahkan dan selamatkan urusan bersalin kita semua 🫶🏻

sama la sy sis..buat kerja rumah,penat dia lain mcm,dari suara kucing 🐈 terus jadi 🦁 singa.. perut rasa berat ,sy masih berkerja..