Apakah rancangan anda sekeluarga pada hari Merdeka nanti?
Voice your Opinion
Berehat/santai di rumah
Keluar berjalan ke taman terbuka
Bercuti di hotel/tempat perlancongan terdekat
Menyambut hari kemerdekaan di rumah

2607 respon

18 Balas

masa kmerdekaan hr tu,pihak2 sklh ada mnyediakn kuiz,pertndingn mewarna,pakaian kmerdekaan,bt topi kmerdekaan,dsitu ank2 teruja mnymbt hr kmrdekaan wlpun d rumh dgn adanya aktiviti sprti itu..

Saya bekerja shift.. Huhu. What's a life 🤷🏻‍♀️. Gaji 2 atau 3 kali ganda bila kerja public holiday, tapi macam takde life. Takpe,saya cuti masa lain 🤭🤭

duduk dirumah #01Jan2021 #IbuRA #19Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsJan #TAPxTanamera

berehat smbil bersantai d rumah..smbil layan kelas online...😂😂✌

hari merdeka nanti adalah due date saya... 😊😊

Duduj rumahh ja #TAPactiveusers

xtau lagi, tahun depan la jawab

tgok tv pastu xde kemuncak jet

juat berehat je di rumah.

bekerja shift mcm biasa