anak

ramai yg puji anak sy putih melepak..tp dlm masa yg sama dorg hairan sbb sy n husb xputih tp cerah je la..siap ada yg kata tu anak angkat..penat² sy meneran tahan contraction separuh nyawa..dikatanya anak angkat ???

2 Balas

Ala...biasala sis.saya lagi la.mak Saya putih Dan semua putih adik beradik termasuk kembar saya.sebab mak keturunan arab.saya plak hitam.tiap Kali dtng beraya mesti Tanya Saya ni anak Sapa.rilex2 je sis.manusia ni mulut xleh tutup.buat Tak Tau je

5y ago

kalau kena kt sy memang kena org tu geram plak sy dgr..xpe yg penting kita lebih tahu..sbr ye sis..

Ala biasa la sis mulut org xleh tutup..

5y ago

Buat mcm biasa je..akk sya pon ank nyer xsama ngn muka dia,tpi chill je..