Anda raikan ulang tahun perkahwinan tak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

5801 respon

25 Balas

Last year for 1st year anniversary ms tu tgh preggy husben raiknnye ajak candle light dinner.. this year for 2nd year anniversary tgther with our daughter(bby) xtw lg cmne even bby dh 8bln tp msih kena kuarantin dr kwsn trbuka n org rmai..sbb dia sblm ni lahir prem dan juge sejak ank dh lasak ni.. mak ea xde dh me time..hehe..smua tumpuan dh bg pd ank..ayah ea also sm juge..hehe.. mebi this year celebrate skali ngn ank location d rumah....yeayy🎉🎉🎉

ya. hari lahir pun sama. kalau boleh smggu dia wish hpy bfday 🤦‍♀️

suami bawak pergi makan pon da ok janji ingat ulang tahub perkahwinan

ya, walaupun hanya dengan sebiji kek. makan bersama keluarga 😁

Dalam 5 tahun rasanya sekali je kot. 🤭 T Wish tu biasa la.

Belum lagi .Sebab baru je berapa bulan kahwin . hee

hanya ucapan kemesraan dan saling mendoakan

mesti sambut walaupun beserdahana😍

Mesti tulis kad sempena anniversary

Blum 3 bulan kawen hehehhe