Sangkut GDM sudah

Rabu minum air gula. Hari ni result kuar nusre bagitahu sangkut. Isnin kena BSP dah. Ibu2 ada,sangkut GDM tak? 13 weeks. Sebelum minum 5.0 Selepas minum 8.0

Sangkut GDM sudah
40 Balas

maaf tumpang tanya . mcm mne kita nk twu kita sangkut gdm ke x . mmg dorg akn call kita bg twu ke atau next app baru dorg bg twu ya? sbb 2 mggu lps mnum air gula . Risau jgk klau sangkut ke apa 😅 kwn bg twu dorg akn call.. tp sy risau pulak klau mmg ade yg time next app baru bg twu..sy risau sbb sy ni obesiti . #firstbaby