Sangkut GDM

Result minum air gula Kali pertama.. sangkut GDM.. diet pemakanan perlu Jaga Lepas ni.. Ada petua yg mommy2 boleh share spya x sangkut GDM lagi nti minum air gula Kali kedua.. #1stbaby

1 Balas

Jaga makan elok-elok. Ikut saranan diet dari pakar pemakanan/dietician kat klinik tu. Kawal makan nasi, segenggam je. Banyakkan sayur, buah. Amalkan suku suku separuh. Ayam ikan daging banyakkan rebus/grill kurangkan goreng2.

4y ago

sya akan dijadualkan lagi minum Kali kedua.. tpi x tau Bila