Sangkut GDM sudah

Rabu minum air gula. Hari ni result kuar nusre bagitahu sangkut. Isnin kena BSP dah. Ibu2 ada,sangkut GDM tak? 13 weeks. Sebelum minum 5.0 Selepas minum 8.0

Sangkut GDM sudah
40 Balas

ya sama sis,, saya lepas minum air gula pun sangkut sis,, sebelum 4.5, selepas 10.0 😅 tinggi nau bacaan... bsp buat 1hari 4kali..alhamdulillah masih normal... sy ni dh la suka panic, 😅 alahai... huhu

2y ago

saya dulu takda sblm ngandung... lepas minum air gula ja sangkut... kawan kawan yg lain pun sama.. lps beranak hilang semua tu.. xde dah.. huhu