Sangkut GDM sudah

Rabu minum air gula. Hari ni result kuar nusre bagitahu sangkut. Isnin kena BSP dah. Ibu2 ada,sangkut GDM tak? 13 weeks. Sebelum minum 5.0 Selepas minum 8.0

Sangkut GDM sudah
40 Balas

Saya sangkut gdm masa pregnant anak no 3..tapi alhamdulillah tiap kali buat bsp tak pernah merah..yang penting kena jaga pemakanan..lepas bersalin pun dr check juga gula baby dengan ibu..alhamdulillah dua2 lepas dan boleh discharge after that..