Sangkut GDM sudah

Rabu minum air gula. Hari ni result kuar nusre bagitahu sangkut. Isnin kena BSP dah. Ibu2 ada,sangkut GDM tak? 13 weeks. Sebelum minum 5.0 Selepas minum 8.0

Sangkut GDM sudah
40 Balas

Saya memang dm dari pertengahan 20-an lagi. Haritu cek bsp alhamdulillah semua okay. Doc n misi cakap biasanya kalau pesakit memang dah ada dm ni susah sikit nak lekat. Tapi lepas 3 bulan nikah alhamdulillah lekat 😅. Sekarang kena pantau gula jela n kawal pemakanan

2y ago

Aah ya sis. Saya memang dm dari usia muda 😊