Sangkut GDM sudah

Rabu minum air gula. Hari ni result kuar nusre bagitahu sangkut. Isnin kena BSP dah. Ibu2 ada,sangkut GDM tak? 13 weeks. Sebelum minum 5.0 Selepas minum 8.0

Sangkut GDM sudah
40 Balas

Sy pn sngkut gdm.. Puan jga pmaknan & ikut nsiht pkr pmaknan.. Insyaallah gula puan akn trkwal n x perlu on insulin.. Sy dlu gdm on diet sj sbb doktr pntau gula sy 2 mgu skli smua OK.. Sy beli mesin Cek gula tu utk pntau sndri drumh.. Alhamdulillah sy bersalin ikut due 40 week,, x perlu 2 mgu awl.. Berat bby 3kg 😊