Sangkut GDM sudah

Rabu minum air gula. Hari ni result kuar nusre bagitahu sangkut. Isnin kena BSP dah. Ibu2 ada,sangkut GDM tak? 13 weeks. Sebelum minum 5.0 Selepas minum 8.0

Sangkut GDM sudah
40 Balas

saya pun GDM, sangkut masa 9 weeks..last kena insulin,bsp 2 minggu sekali sampai bersalin..lepas bersalin,baby terus highpo sebab gula tak de..dia dalam perut, bergantung pada insulin badan kita, jadi badan dia tak hasil insulin sendiri..lepas 2 kali cucuk,dah ok..kena radang paru-paru,on antibiotik seminggu di NICU... dugaan selepas bersalin...apa pun,puan kena kuat, jangan stress, ingat baby,jaga makan demi baby...