Sangkut GDM sudah

Rabu minum air gula. Hari ni result kuar nusre bagitahu sangkut. Isnin kena BSP dah. Ibu2 ada,sangkut GDM tak? 13 weeks. Sebelum minum 5.0 Selepas minum 8.0

Sangkut GDM sudah
40 Balas

adoiyaii..kesiannya puan..sy cadangkan beli badam byk2 utk jadikan snek..baik utk tulang n otak baby n mesra gdm..semoga semuanye elok2 saja insyaAllah..sy pun bekas ibu gdm, skrg dh ok xde kencing manis dh..tp masih test gula@bsp sendiri hari2 sbb takut berulang..beli mesin accu-chek instant, dh 2 tahun dh pakai mmg berjasa dia ni hehe..