Habit Anda Sebelum Tidur

👀 Pssttt... Mommies ada buat mana-mana habit dekat bawah ni? Hehehe. Min selalu akan berborak dengan pasangan! Sebelum tidur tu kena ada Gossip Time!😝 Mommies yang mana? Meh lah kongsi!

Habit Anda Sebelum Tidur
30 Balas

smla kita min..sy akn buat sesi pillow talk dgn husben..🤣🤣🤣kang kalau dkt sejam berpillow talk..tw2 husben dh lelap...selalu time tgh bersmngt bercerita tu dia terlelap tu...bhahaaa😆🤣🤣🤣

Berborak dengan pasangan Dan bergurau manja, kdang tngah mlam pandang muka msing² smpai lena tdur, part bergurau tu tak pyah ckp, klau kata bergurau dia punya tak pndai hbis, smpai sya jerit ckp stop,

sy atau hsband empat2 bnda tu ada setiap hari..tapi yg paling suka..pegang tgn pasangan lah ..sampaikn nk tdor pon kena sentuh atau genggam tgn suami..baru tido lena..slamat suami ok takrimas😂

tak sempat nk ckp hi sy dah tdo dlu..dah masuk anak 3 ni, tambah tgh pregnant penat kemain..tdo kan yg kecik smbil ngempeng..mak2 ye skali tdo kikiki

sembang2 dgn suami..then suami urutkan badan sbb tgh pregnant...dah selesai urut,time for goodnight kiss🥰

semua di atas... selalunya tidoq mesti akan pegang tangan suami..dan suami pun akan pegang tangan sy...

dlu time preggy sblum tido kena pegang bebed husb🙈 ni dah ada ank bz layan baby last2 ttido🤣🤣

semua kat atas . yg time part bersembang sampai husb dah lena pon dy layan lagi 😂😂

berborak dulu dengan suami selalunya .. lepastu pegang tangan terus tidur 😆

berborak dgn pasangan ttg hal ekonomi rumah tangga 😂😂