Tahniah Ibu-Ibu Hamil 2024!

Pssst! Siapa dekat sini yang baru sahaja disahkan hamil cuba share sikit kat komen! Nak tengok juga berapa ramai, hehehehe...

Tahniah Ibu-Ibu Hamil 2024!
171 Balas

Saya punya due 20/10/24 anak kedua doakan saya ye semoga dipermudahkan segala urusan

ada siapa siapa dkt sini due sama dgn saya tak? nak cari geng je 14/1/2025 🫢🫢

baru 4 week, sdg menahan diri Smpai 8 week bru scan & bukak buku pink

3mo ago

tksih sis🤲🏻🥹 insyallah..

boleh ke buka buku pink dekat klinik swasta? ke memang kena kerajaan juga ya?

saya skang 10week . InshaAllah due tahun depan bulan 1 . sape geng saya 🤭

saya dah 4 bulan pregnant . kencing kotor . ada tips hilang kan kencing kotor ?

3mo ago

mnum barli suam... in sya allah nnti ok tu

bulan februari..bulan depan baru nk buat buku pink dan scan sekali 👶✨

27/10/24 , semoga dipermudahkan segalanya sampai 9 bulan , Aamiin 🤲🤲

28/7.. semakin berdebar.. Semoga dipermudahkan urusan kita semua ❤️..

13/10 anak no3 🥰 semoga dipermudahkan semua urusan kita ibu2 ❤️