Tahniah Ibu-Ibu Hamil 2024!

Pssst! Siapa dekat sini yang baru sahaja disahkan hamil cuba share sikit kat komen! Nak tengok juga berapa ramai, hehehehe...

Tahniah Ibu-Ibu Hamil 2024!
171 Balas

Semoga dipermudahkan urusan baby kedua 🤲🏻 9/11 tahun ni 🫣 tapii kalau boleh nak hujung bulan 10 sama bulan dengan bapak dia 🤣

23/12 tpi bnyak yg buat spekulasi sme ada 23/11 atau awal bulan 12 sbb badan kecik berat badan kurang sngat plus ade consume ubat psy

Edd 30/10/2024 beza 4 hari dgn anniversary mama abah dia yg ke 5 tahun.first baby utk second pregnancy.lepas TTC 5 tahun🥰

InshaAllah kalau xda halangan semoga dimudahkan segala nya due bulan 11 ni...doakan utk sy ya

3mo ago

hihi okee laa sama bulan

Sy anak dah dua. Ni baby accident. Tak tau la nak rasa apa sbb klu ikut tak nak pregnant dulu sbb anak no 2 belum 2 thn😌

saya dh 12 week pergi je klinik terus dia suh buat buku pink tpi dia bgi tarikh lh!! saya xpernah scan!! eskk bru nk g scan

pregnant da 11weeks harini 30/6 ni buat buku pink .. Alhamdulillah moga baik2 sahaja .. ank no 2 da due 14/1/25

dah bukak waktu baby 8w. dkt kk sy lagi awal bukak lgi bagus. due bulan 1/2025 🥰. doakan sy mommies 🫰🏻

22/9/24 ni.. doakan moga dipermudahkan urusan bersalin saya. ibu & baby selamat semuanya ye. Aamiin. 🤲❤️

sye tinggal 4 day mulai hri ni.. serah diri sbb gdm 23/6 ni.. doa yg trbaik ye utk sye ibu2